Wiekslag 229, 3815 GH Amersfoort

Levens veranderen met één glimlach tegelijk!
Bel Ons

0338870098

Openingstijden

Maandag tot en met Donderdag: 8:00 - 17:00

Wiekslag 229, 3815 GH Amersfoort

Levens veranderen met één glimlach tegelijk!
Bel Ons

0338870098

Openingstijden

Maandag tot en met Donderdag: 8:00 - 17:00

Afspraak boeken

Je perfecte glimlach is een klik verder!

Als mondhygiënist bij MondZorgAmersfoort krijg ik vaak de vraag wat het belang is van regelmatig poetsen en mondhygiëne. Het is waar dat routinematig poetsen en professionele reiniging essentieel zijn voor het behoud van een uitstekende mondgezondheid. Het helpt niet alleen tandbederf, gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen; maar het helpt ook om je tanden er gezond en wit uit te laten zien.

Als u uw tanden regelmatig poetst – twee keer per dag gedurende twee minuten met tandpasta – verwijdert u tandplak van het oppervlak van uw tanden voordat het verhardt tot tandsteen, wat schade aan zowel het glazuur als het tandvlees kan veroorzaken. Dit vermindert het risico dat bacteriën uw mond aanvallen, wat leidt tot een slechte adem en andere problemen zoals vlekken of verkleuring doordat voedseldeeltjes tussen de openingen van onze tanden vast komen te zitten als ze niet goed zijn weggepoetst na het eten van suikerhoudend voedsel of drankjes.

Regelmatige controles bij een mondhygiënist praktijk zijn net zo belangrijk, omdat deze afspraken gekwalificeerde professionals zoals ik – Achmed – in staat stellen om mogelijke problemen met de mond van hun patiënten te beoordelen die mogelijk onzichtbaar zijn tijdens de dagelijkse schoonmaakroutines thuis. Bij MondZorgAmersfoort gebruiken we professionele mondhygiënist spiegels waarmee we nog kleinere details in de mond kunnen zien dan wat mogelijk zou zijn door alleen visuele inspectie, zodat volledige dekking wordt verkregen bij het controleren,

Het komt erop neer dat preventieve zorg, zoals routinematig poetsen, gecombineerd met frequente bezoeken aan mondhygiënist praktijk zoals de onze hier bij MondZorgAmersfoort, u op de lange termijn geld kan besparen door te helpen het glazuur op alle oppervlakken sterk te houden en tegelijkertijd te voorkomen dat duurdere behandelingen later nodig zijn. een probleem ontstaat zonder goed onderhoud vooraf! Zorg er dus voor dat je beide aspecten opvolgt: elke dag goed voor jezelf zorgen EN ons eens in de zes maanden zien voor een optimaal resultaat!